А моята е писаха с 10 месеца назад. По талона от италия е 11 месец те ми е писаха 1,но видях късно и неми се разправяше пак с тях.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предстояща покупка на 166-ца
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеАбе БГ работа,но аз започвам сериозно да се замислям дали някога при евентуално прехвърляне на колата това нещо да се яви като проблем?Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеАбе БГ работа,но аз започвам сериозно да се замислям дали някога при евентуално прехвърляне на колата това нещо да се яви като проблем?
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеВ момента съм не съм в София и ще се прибера другата седмица и мисля че вече е време да оправя ръчната.Въпросчето ми е освен ляво и дясно жило трябва ли да сменявам и предното?Като марки съм гледал RICAMBIFLEX и AKRON стават ли или общо взето все тая?
Едва ли ще е необходимо.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеСега се порових из нета и видях че термостата на 2.4 JTD 150кс. и на 2.4 JTD 136кс. се различават,пък аз се чудех защо неможах да намеря на такава цена както беше споменато по горе в темата....
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеКолеги кога трябва да свети лампата на TCS-а,че като се замисля май досега не съм я виждал да свети.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment