Известие

Collapse
No announcement yet.

Предстояща покупка на 166-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А моята е писаха с 10 месеца назад. По талона от италия е 11 месец те ми е писаха 1,но видях късно и неми се разправяше пак с тях.
    alfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hp sigpic CRASH
    145 1.6 16v TS 99
    166 2.4 JTD 150(hp)

Comment

• Абе БГ работа,но аз започвам сериозно да се замислям дали някога при евентуално прехвърляне на колата това нещо да се яви като проблем?

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
        Абе БГ работа,но аз започвам сериозно да се замислям дали някога при евентуално прехвърляне на колата това нещо да се яви като проблем?
        БоБи в най-лошия случай ще ти трябва бележка от Ауто Италия за достоверност при евентуална смяна на номера , но може и без това не се знае
        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Абе БГ работа,но аз започвам сериозно да се замислям дали някога при евентуално прехвърляне на колата това нещо да се яви като проблем?
          Ако я купи човек от същата област, не би трябвало да е проблем. Вече ако се регистрира в друга област, не знам.

Comment

• Колеге на ръчката за мигачите има едно бутонче май беше RCL за какво служи,че не съм му открил още предназначението?

Comment

• Това е за автопилота, когато го натиснеш въстановява последно зададената стойност на автопилота
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

• Мерси колега.Искаш да кажеш че ако натисна спирачка и след това натисна този бутон,ще си възтанови зададената и скорост от преди това?

Comment

• Точно така
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

• В момента съм не съм в София и ще се прибера другата седмица и мисля че вече е време да оправя ръчната.Въпросчето ми е освен ляво и дясно жило трябва ли да сменявам и предното?Като марки съм гледал RICAMBIFLEX и AKRON стават ли или общо взето все тая?

Comment

В момента съм не съм в София и ще се прибера другата седмица и мисля че вече е време да оправя ръчната.Въпросчето ми е освен ляво и дясно жило трябва ли да сменявам и предното?Като марки съм гледал RICAMBIFLEX и AKRON стават ли или общо взето все тая?

Едва ли ще е необходимо.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Сега се порових из нета и видях че термостата на 2.4 JTD 150кс. и на 2.4 JTD 136кс. се различават,пък аз се чудех защо неможах да намеря на такава цена както беше споменато по горе в темата.

Comment

Сега се порових из нета и видях че термостата на 2.4 JTD 150кс. и на 2.4 JTD 136кс. се различават,пък аз се чудех защо неможах да намеря на такава цена както беше споменато по горе в темата.
                          Еми дето се вика ти караш 2,4 трета генерация, та затуй
                          ...
                          155 1,6 TS 16V `96
                          166 2,4 JTD `99
                          147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• Колеги кога трябва да свети лампата на TCS-а,че като се замисля май досега не съм я виждал да свети.

Comment

Колеги кога трябва да свети лампата на TCS-а,че като се замисля май досега не съм я виждал да свети.
                              Трябва да свети в моментите в които сработва системата. А това става когато едното водещо колело пробуксува.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Еее значи затова не съм видял да свети че още не съм въртял гуми
                                Мислех си да не трябва да свети когато дадеш контакт,че не съм забелязал как е при мен.

Comment

Working...
                                X